ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Легендарният Тома Спространов раздвижва града с „Пулсиращи тепета – LIVE“

Заедно с него зад пулта ще застане и познатият на мнозина Visitor Q

Кой пловдивчанин не би искал да танцува на музика, пускана на живо от самия Тома Спространов?

„Пулсиращи тепета – LIVE” е музикалното събитие, в което легендарният радиоводещ и меломан Тома Спространов ще събере на едно място двете си най-големи любови – Пловдив и музиката. Мястото е култовото “Артнюз кафе” на улица „Отец Паисий“, а датата е 25 септември  от 19ч.

„Очаква ни една незабравима вечер, в която границите между поколенията ще бъдат удавени в танци“ , обещават организаторите от проекта „Пулсиращи тепета“

Диско, фънк, ню уейв ( и не само!) ще си дадат среща на дансинга пред „Артнюз кафе“, водени от безпогрешния музикален вкус на Томата. Заедно с него зад пулта ще застане и познатият на мнозина Visitor Q.

Събитието „Пулсиращи тепета – LIVE” е част от проекта „Пулсиращи тепета“ , финансиран от програма НАСЛЕДСТВО на фондация „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“. Основният компонент на този проект е заснемането на документален филм за легендарния Тома Спространов. Организаторите не крият, че кадри от събитието „Пулсиращи тепета – LIVE” ще бъдат включени в бъдещия филм и се обръщат към пловдивчани:

„Ще се видим не „от другата страна на плочата“, а в долния край на „Отец Паисий“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина