Изпод тепетоМненияНовини

„Латекоер“ отбелязва лятото с фирмено парти и обучения

„Латекоер“ – френската компания за производство на авиационни части, със завод в Тракия икономическа зона до Радиново край Пловдив, отбеляза началото на заслужена лятна ваканция с фирмено парти за всички 320 служители. То стартира с обсъждане на приоритетите на компанията, бъдещите планове за проекти и инвестиционно развитие.

На позитивното събитие се проведоха и обучения за надграждане на професионалните и личностните умения на целия екип  – Обучение за безопасно поведение на работното място „Сурикати“ и обучение за формиране и разбиране на емоционалната интелигентност, проведено от външен за компанията лектор. 

Обучението „Сурикати“ е специализирано обучение, разработено специално за „Латекоер“, проведено от специалисти от компанията, което цели осъзнатост в няколко аспекта: да се направи асоциация с възхитителното поведение на малките, но оцеляващи единно сурикати; да се почерпи опит от тяхната адаптивност; да се използват прийоми от способността им да поддържат безопасността си, която е и от първостепенно значение за екипа. Безопасността е приоритет за „Латекоер“, защото когато човек е здрав и работи спокойно, разчитайки на своите колеги, успехите и удовлетвореността от извършената работа са гарантирани. 

„Специфичното при нас е, че голяма част от дейността се извършва ръчно. Машините са минимален дял от общата работа. Всичко се прави основно разчитайки на човешкия капитал, знания и сила. Затова искаме да благодарим на колегите за добре свършената работа през годината. Справиха се наистина чудесно с всички предизвикателства. Всичко, което сме постигнали, е благодарение на това, че сме задружен екип и успяваме да работим заедно“, споделят от компанията.

Освен лекции, служителите получиха награди за своята креативност и идеи за подобрение, проведе се и томбола, където част от служителите спечелиха летни подаръци, подходящи за предстоящата им морска почивка. 

Друг важен елемент от събитието е представянето на благотворителната инициатива „Нощ на ангелите“, която за поредна година подкрепя различни каузи на хора с опасни за живота здравословни проблеми. „Латекоер“ се присъединява към мисията на фондацията чрез дарителски кутии, поставени в завода целогодишно, а сега и с презентация, видео материали и щанд, на който служителите могат да оставят дарение и да получат скромен подарък отново на лятна тематика.

Фотографии: Ичо Динков / 4К Studio 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина