АктуалноГрадътКултураНовини

Христо Иванов: Надяваме се да има лидерски дебат тук, в Пловдив (ВИДЕО)

Демократична България даде старт на кампанията за изборите през ноември в Капана

Изисквам и настоявам тъкмо в Пловдив да има лидерски дебат, тук най-добре всеки може да изложи своята визия за България. Това заяви Христо Иванов, лидер на листата кандидат-депутати от Демократична България за Пловдив-град за предстоящите избори през ноември месец. Тук е най-видимо какъв голям потенциал има България за развитие – в културата, в икономиката, навсякъде, коментира той.


Той коментира, че опитът от ЦИК служебно да бъде спряно участието на Демократична България в Стара Загора, е показателно. Трябва да се приложи европейският регламент, че електронният подпис е равнозначен на самоличния подпис. Това е опит на Ципов (б.р. Красимир Ципов) и на представителката на ДПС в ЦИК. Това ясно показва кои сме ние, коментира Христо Иванов. Надявам се да се приложи европейския регламент и Административният съд да направи точно това, отговори на въпрос на „Под тепето“ какво очаква Иванов като развитие. Това е показателно, защото те искат нищо да не се променя и да вървим назад, а ние искаме модернизация и скок в развитието на страната, добави още той.

Искаме България да стане най-доброто място за живеене на Балканите за 5 до 7 години, добави още той. Нека това да ни е националната цел, но не само икономически показатели, а качество на живот – здравеопазване, социална политика, каза още Иванов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина