ГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Екипът на „Майна Таун“ празнува шести рожден ден

Новия брой на списание „Майна Town” излиза днес. Удачното, забавно и многолико надграждане на Plovdiv Fantasy във втория си брой е на цели 32 страници и разказва на читателите за живота в града и неговите впечатляващи обитатели.

Списанието продължава да се разпространява безплатно /и в дигитален формат, и на хартия/, а в брой 2 ще откриете и новата рубрика „Лицата на Майна Town” – с гост шихан Валери Димитров. Ще прочетете и специалното интервю на популярната и обичана пловдивска група „Керана и Космонавтите, част от серията „Майна Vibes” – посветена на градската музикална култура. Комикс изданието продължава и своята роля на уникален пътеводител за всеки посетител, който иска най-пълноценно да почувства и да се потопи в онова, което е известно като пловдивски начин на живот.

Подновената и разнообразена визия са работа на вече утвърдения екип от художници, фотографи и сценаристи, сред които са Тодор Карагяуров, Димитър Петров, Йордан Терзийски, Иван Домузчиев, Виктор Мухтаров, Ани Йорданова, Георги Сребрев.

Премиерата на втория брой на списанието ще бъде на тази вечер пред бар „Пощата“. Пловдивчани и гостите на града ще могат да празнуват #заедно и 6-ти рожден ден на екипа на „Майна Таун“. И тъй като е рожден ден, „5 за 4“ ООД и Пловдив подаряват на София ново комикс издание, което ще се разпространява в столицата от есента на 2021 г. Името му е „София Fantasy”

Вторият брой на списание „Майна Town” ще може да бъде намерен на над 30 локации в града  https://mainatown.bg/locations-bg/, сред които и МОЛ Пловдив, който става специален партньор на изданието и съмишленик в общуването с публики. На 11.09 в Мол Пловдив феновете на списанието ще могат да се сдобият с 1000 предпремиерни копия на втория брой на списание „Майна Town” .

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина