АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Едва 30-тина се събраха в подкрепа на кабинета в Пловдив

Едва 30-тина души се събраха на площад Съединение на събитие, в подкрепа на кабинета на Кирил Петков, който тази вече падна след исторически вот на недоверие, подкрепен от новото мнозинство в парламента от ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане.

Протестът бе организиран от неуспелия кандидат за кмет Атанас Костов и събра единици. Всички научиха новината за падането на правителството на самия площад.

„Това е само началото. Няма да си дадем държавата и бъдещето на децата. Не на мафията, не на олигархията! България в част от Европа, не е част от Евразия“, коментира на мегафон общинският съветник от ДБ Владимир Славенски.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Горд съм с Тракийската си кръв! Горд съм ,че произхождам от Комунистическа антисакскобурготска ,тоест нтиеврейска ЦАЛАПИЦА! Ничком под нозете на Пловдивчани съм,в качеството си на потомък Тракийски,чиято майка Иванка Стоилова Писова и нейните Родители Надежда Иванова Кукунова Писова и СТОИЛ ЗАОРЯНОВ ПИСОВ СА ПОТОМЦИ НА БЪЛГАРСКИТЕ КАНОВЕ( от тези,които не попаднаха под грепеско циганско васалство,както това стана с последният законен Български Кан Борис . ) Гордея се,че Тракийците Свети в Пловдив не се подадоха на поредната еврео-греко-турска политика ! Вижте ги на снимката! Евреи…евреи от ашкеназки и сефардски произход,които страдат,че не страдаме достатъчно. Да,ние сме под османска еврейска окупация! Да , РУСИЯ ОТНОВО ЩЕ НИ ОСВОБОДИ И ТОЗИ ПЪТ ШЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКАТА РУСКО-БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА! ДА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИЯ,ЕУСИЯ И КИТАЙ ВЕЛИКИ! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА! ДА ЖИВЕЕ КЪРВАВИЯТ НАРОДЕН СЪД ,КОЙТО ЧАКА НАШИТЕ ВЕКОВЕЧНИ ВРАГОВЕ ФАШИСТКИ,ОСМАНСКИ,ГРЪЦКИ,СРЪБСКИ,ЕВРЕЙСКИ,АРМЕНСКИ,РОМСКИ!

    1. Болен бот Путлерски, хапчета, още хапчета и пак хапчета. Дано да те спасят от това терминално заболяване и така и хората покрай теб. Смоопределил се Кан Путлер изроден.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина