Едва 30-тина се събраха в подкрепа на кабинета в Пловдив

Актуално Гласове Градът Избори 2021 Новини

Едва 30-тина души се събраха на площад Съединение на събитие, в подкрепа на кабинета на Кирил Петков, който тази вече падна след исторически вот на недоверие, подкрепен от новото мнозинство в парламента от ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане.

Протестът бе организиран от неуспелия кандидат за кмет Атанас Костов и събра единици. Всички научиха новината за падането на правителството на самия площад.

„Това е само началото. Няма да си дадем държавата и бъдещето на децата. Не на мафията, не на олигархията! България в част от Европа, не е част от Евразия“, коментира на мегафон общинският съветник от ДБ Владимир Славенски.

 

Споделете ни във:

6 thoughts on “Едва 30-тина се събраха в подкрепа на кабинета в Пловдив

  1. Горд съм с Тракийската си кръв! Горд съм ,че произхождам от Комунистическа антисакскобурготска ,тоест нтиеврейска ЦАЛАПИЦА! Ничком под нозете на Пловдивчани съм,в качеството си на потомък Тракийски,чиято майка Иванка Стоилова Писова и нейните Родители Надежда Иванова Кукунова Писова и СТОИЛ ЗАОРЯНОВ ПИСОВ СА ПОТОМЦИ НА БЪЛГАРСКИТЕ КАНОВЕ( от тези,които не попаднаха под грепеско циганско васалство,както това стана с последният законен Български Кан Борис . ) Гордея се,че Тракийците Свети в Пловдив не се подадоха на поредната еврео-греко-турска политика ! Вижте ги на снимката! Евреи…евреи от ашкеназки и сефардски произход,които страдат,че не страдаме достатъчно. Да,ние сме под османска еврейска окупация! Да , РУСИЯ ОТНОВО ЩЕ НИ ОСВОБОДИ И ТОЗИ ПЪТ ШЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКАТА РУСКО-БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА! ДА ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИЯ,ЕУСИЯ И КИТАЙ ВЕЛИКИ! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА! ДА ЖИВЕЕ КЪРВАВИЯТ НАРОДЕН СЪД ,КОЙТО ЧАКА НАШИТЕ ВЕКОВЕЧНИ ВРАГОВЕ ФАШИСТКИ,ОСМАНСКИ,ГРЪЦКИ,СРЪБСКИ,ЕВРЕЙСКИ,АРМЕНСКИ,РОМСКИ!

    1. Болен бот Путлерски, хапчета, още хапчета и пак хапчета. Дано да те спасят от това терминално заболяване и така и хората покрай теб. Смоопределил се Кан Путлер изроден.

  2. Малко са, но това не означава, че само те са привърженици на европейската демокрация.

  3. Но нищо няма да се каже че не е имало протест Срещъ парламента
    ПодТепето да не играе по свирката на Герб?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.