Демократична България регистрира листата в Пловдив с желание за децентрализация

Актуално Градът Новини
ДБ Пловдив

Изправяме се “За” България да тръгне по друг път, а не само “Против” модела Борисов, Корнелия Нинова и т.н., коментира лидерът Христо Иванов

Христо Иванов регистрира листата на Демократична България в Пловдив, заедно с други членове на листата и представители на Демократична България от местния общински съвет, както и с лидера на МИР Пловдив-област Велизар Шаламанов.

“Изправяме се с едно “За” това България да тръгне по един друг път. Не сме само “против” – против Борисов, против Корнелия Нинова и моделът, който статуквото поставя”, коментира след регистрацията за изборите на 4 април Иванов. Потвърди се информацията на “Под тепето”, че Христо Иванов ще е лидер, а в листата ще попаднат още издателя Манол Пейков, директорът на Математическта гимназия Ивайло Старибратов, както и Владимир Славенски от ДСБ, който бе кандидат за Общински съветник.

“Пловдив е едно място, което илюстрира възможността България да се развива с повече култура, като по-добро място за живеене. Той трябва да се развива като един втори център. Един от големите проблеми в България е централизацията на всичко в едни ръце, в една джипка, в един град – София”, добави Иванов. Вижте още във видеото:

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.