АктуалноГрадътНовини

Демократична България регистрира листата в Пловдив с желание за децентрализация

Изправяме се „За“ България да тръгне по друг път, а не само „Против“ модела Борисов, Корнелия Нинова и т.н., коментира лидерът Христо Иванов

Христо Иванов регистрира листата на Демократична България в Пловдив, заедно с други членове на листата и представители на Демократична България от местния общински съвет, както и с лидера на МИР Пловдив-област Велизар Шаламанов.

„Изправяме се с едно „За“ това България да тръгне по един друг път. Не сме само „против“ – против Борисов, против Корнелия Нинова и моделът, който статуквото поставя“, коментира след регистрацията за изборите на 4 април Иванов. Потвърди се информацията на „Под тепето“, че Христо Иванов ще е лидер, а в листата ще попаднат още издателя Манол Пейков, директорът на Математическта гимназия Ивайло Старибратов, както и Владимир Славенски от ДСБ, който бе кандидат за Общински съветник.

„Пловдив е едно място, което илюстрира възможността България да се развива с повече култура, като по-добро място за живеене. Той трябва да се развива като един втори център. Един от големите проблеми в България е централизацията на всичко в едни ръце, в една джипка, в един град – София“, добави Иванов. Вижте още във видеото:

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина