ИзбориНовини

Дани Каназирева отново поведе листата на ГЕРБ в областта

Георги Мараджиев регистрира листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област за изборите на 14 ноември. Водач, както и на предните два вота тази година, е Дани Каназирева.

„Да бъда водач на листата за Пловдив област за мен е преди всичко отговорност.  Стабилност, нормалност, зрялост и отговорност. Не трябва да се продължава с езика на омразата. Обществото ни е разделено както никога до сега. Единственият правилен път е диалогичност, разговори и експертиза”, коментира Каназирева.

„България е в задънена улица между новините за Ковид, провалената ваксинация, риска от мигрантски натиск и растящите цени на тока и на всичко останало. Вместо дискусия по важните за страната теми, шест месеца партиите са се замервали с обвинения, прикривайки собствената си невъзможност да намерят верния път за страната ни. Това, което си пожелавам е  партиите в следващото Народно събрание да подходят отговорно, а не да мислят за собствено си оцеляване. България има нужда от стабилно правителство, което да отговори на очакванията на хората и да реши важните проблеми, пред които сме изправени. Вярвам, че ГЕРБ-СДС ще бъдем отново първа политическа сила в областта”, допълни Каназирева.

Втори в листата след нея е    д-р Иван Червенков – анестезиолог, управител МБАЛ – Асеновград, трети е Йордан Кръстанов – предприемач      СДС от Пазарджик, а на четвърта позиция се подрежда Младен Шишков – инженер     от  Раковски. Пети е бившият зам.-кмет на Пловдив Розалин Петков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина