ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Български стартъпи с възможност да спечелят 1 млн. долара

StartUP World Cup (Regionals Bulgaria) ще се проведе в рамките на едно от най-големите събития за дигитален маркетинг у нас – Digital4Plovdiv “Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България”. StartUP World Cup България е част от световния тур и основен квалификационен кръг на StartUP World Cup, който се провежда всяка година в Сан Франциско, САЩ. Повече от 40 държави, участващи всяка година, класират по един финалист за основното състезание в Силициевата Долина с награда от 1 милион долара.

Гала вечерта и финалът на 8 октомври ще представят 10-те най-добри стартъп предложения и кандидати, предварително селектирани от експертно жури, съставено от международни и български експерти, финансисти и инвеститори. Журито ще има възможност да изслуша и види на живо 10-те финалисти и да избере победител, който ще спечели възможността да замине за световния финал в Сан Франциско.
Всяка идея и проект са добре дошли и ще имат реалната възможност да участват във финалната гала вечер.

Сред официалните гости поканени на гала вечерта, са представители на финансови институции, инвестициони компании, предприемачи и медии. Записването и участието на стартъп идеи и проекти е абсолютно безплатно.

StartUP World Cup е едно от най-големите стартъп състезания в целия свят. Организатор на събитията е водещият технологичен инвеститор Pegasus Tech Ventures. Целта на фонда е изграждане на широка глобална мрежа от корпоративни партньори, рискови инвеститори и стартиращи компании. Глобално единство и сътрудничество в полза на света; изграждане на глобални комуникационни мостове и сътрудничество между младите национални елити.

StartUP World Cup събира млади предприемачи от цял свят, за да подбере най-добрите стартиращи фирми, които променят света към по -добро.

Startup World Cup, Regionals България е последната крачка към най-голямата световна сцена и платформа, на която най-добрите идеи, проекти и млади предприемачи да бъдат забелязани, да получат финансиране и да спечелят голямата награда от 1 милион долара.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина