Автомобилисти разораха детските терени на ФК Марица зад Английската

Градът Новини

„Дрифтаджии или любители на друг тип автомобилни занимания“ са преминали загражденията и нанесли вреди на терените в калното време, пишат от клуба

Сериозни поражения по детските терени на ФК „Марица“ зад Английската гимназия са нанесени от автомобилисти, оплакаха се от клуба. Любители на дрифтовете или на друг тип автомобилни занимания са преминали загражднията и са нанесли тежки вреди на терените на ДЮШ. Тези вандалски действия се случват не за пръв път, пишат от клуба, въпреки поставените огради.

„На тези терени тренират над 200 деца от ДЮШ на „Марица“. Клубът полага много усилия, отделя и средства за поддръжката на игрищата и въпреки това условията, при които децата и юношите тренират не са тези, които бихме искали да бъдат. Умоляваме ви – нека не съсипваме и малкото, което имаме! Ако за вас това са празни поляни, то за децата това е мястото, на което ден след ден израстват и се развиват като спортисти! Сигурни сме, че има по-подходящи места, където да практикувате това, което обичате! Оставете терените на децата, не им нанасяйте вреди! Не навлизайте с автомобили в тях“, се казва в съобщението от ФК Марица.

Споделете ни във:

3 thoughts on “Автомобилисти разораха детските терени на ФК Марица зад Английската

  1. Ми по-добре е от колкото по улиците да дрифтят.Пък терена ако частен да си бере грижата собственика

  2. Помашките крастави главорези ще довършат града!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.