ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Новини

Механици безплатно взимат коли за ремонт директно от домовете

Във времето на социална изолация, все повече от предоставящите текущи и належащи услуги се адаптират към нуждата на хората да се чувстват защитени и спокойни.

Сервизният експерт Крис Младенов, популярен с единствената у нас Академия за автомеханици DAS AUTO SERVICE Academy, урежда със своя екип изключително гъвкава услуга за всички, които имат нужда от ремонт на колите си – взимане на автомобила от мястото, където всеки в момента се чувства най-сигурен и защитен – дома.

След ремонт в сервиза, автомобилите се връщат отново до жилището. Услугата, която за момента е концентрирана в най-многолюдния град София, е напълно безплатна. Отново мярка, взета с цел съобразяване с патовата ситуация на хората в момента, които гледат да спестят от всеки разход. Разбираемо заради повишеното каране на коли като алтернатива на масовия градски транспорт, има голямо търсене на съответната услуга. То е нараснало с 35 % през последните седмици на заседяване в домовете и изолиране в автомобилите.

Предлаганата услуга се прави с цел съобразяване с моментната обстановка в страната, а именно – избягване на струпване на маса клиенти и механици на едно място. Ремонтът по автомобилите се извършва в един сервиз.

Колата се взима със задължителни предпазни мерки – посредством ръкавици, като ключът се дезинфекцира предварително. Преди да се влезе в автомобила, се дезинфекцира и салона, а със защитен найлон се съхранява целия интериор. Самият волан се облича също в защитен найлон. Преди да бъде предаден отново, автомобилът отново се дезинфекцира. Действа се с индустриални химични препарати, които се ползват на граничните пунктове при съмнение за зарази и вируси.

Крис Младенов, който е основател и на първата Академия за автомеханици у нас, съветва колегите си от други сервизи да работят в момента изключително по телефона, избягвайки директни контакти, да разчистват натрупаните ненужни вещи, да поддържат хигиена и сервизите им буквално да приличат на аптека.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина