ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КултураНовини

“Мария Магдалена” и “Легендата за котката демон” в неделя на Киномания в Пловдив

Богата е програмата на Киномаиня в неделния ден. В 18.30 часа Киномания продължава с “Мария Магдалена” с участието на Руни Мара и Хоакин Финикс. Ситуиран в Светите земи през първи век, “Мария Магдалена” е историята на млада жена, която напуска своето малко рибарско селце и семейството си, за да се присъедини към едно радикално ново социално движение, водено от харизматичен лидер. Влиянието на Исус нараства и следовниците му стават все повече. Духовното пътуване на Мария я отвежда в столицата Йерусалим, където тя трябва да осъзнае реалностите около съдбата на Исус, и своята собствена роля в нея.

В 20.45 часа се пригответе за приказно пътешествие с  “Легендата за котката демон: Режисьорска версия” – пленителна и визуално смайваща приказка за любов, интриги, мистицизъм и поезия, поставена във фантазирана версия на династията Тан. Достоверната реконструкция на имперската столица Чан-ан е същинско чудо. Истински град от миналото е въздигнат в продължение на цели пет години с бюджет около 200 милиона долара, пренасяйки на екрана завладяващата магия на епохата – изящно допълнение към майсторския стил на Кайгъ.

          Поради големия интерес е предвидена извънредна прожекция на “Ван Гог: Пред портите на вечността” в четвъртък (29.11) от 20.30 часа.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина