ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КултураНовини

Как Виолета Стайкова стигна до „Дъното на Рая“

Коя е Виолета Стайкова?

Родом от град Пловдив, млад писател, буден гражданин, интересен събеседник, четящ човек. Вярва в доброто, в добрите постъпки, в човечността. Ужасно критична първо към себе си, после – към всички останали. Пряма в думите и делата си. Елате да се запознаете тази, вечер в бар Крафт в Капана.

Кое е най-важното, когато си избирате книга – да бъде увлекателна, любопитна, в представителен вид, по препоръка, търсена, прочели сте за нея в медиите, чули сте да я коментират…?

„Дъното на Рая“ е роман, писан и преживян, преживян и писан със сърце и душа. Въздействаща фабула, силни образи, болезнени откровения за ежедневните ни борби като граждани в държава, в която институциите и обикновените хора съществуват в отделни вселени.

Това не е просто поредната книга на български автор, който иска да стане НАЙ-…
„Дъното на Рая“ е реалистичен, чак жестоко откровен към заразната апатия, трайно и прогресивно поразяваща нашето общество.

Но има и магия, защото в живота ни има магия – не толкова, колкото ни се иска, но все пак я има – любов, доброта, вяра, надежда, топлина.


Пред вас е финалът на този дълго писан и чакан ръкопис, който най-накрая се материализира в 288 страници с уникална корица.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Книгата е истинско съкровище! Тук няма партии, тек сме всички ние с нашите малки и големи битки с институциите. Всеки може да разпознае себе си в някой епизод. Хубавото е тази книга дава и решение как да излезем от блатото, в което сме затънали и то е упоритост, любов и чисти сърца!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина