Актуално

“Тестостерон” събира Геро, Захари Бахаров, Малин Кръстев и Филип Трифонов


Мъжкият хит „Тестостерон” идва в Пловдив на 2 септември. Най-успешната комедия на Народния театър се играе от 7 години при пълни салони и за първи път излиза извън столицата специално за Панорама на комедиите в кино „Орфей”. Форумите на публиката са пълни със суперлативи за звездния актьорски състав – Филип Трифонов („Момчето си отива”), Герасим Георгиев – Геро, Захари Бахаров, Малин Кръстев, Добрин Досев ( носител на „Икар”) , Стефан Денолюбов ( „Етажна собственост”), Васил Сумрачки, Кирил Бояджиев .

Текстът на поляка Анджей Сарамонович е изключително близък до балканските нрави. Неколцина мъже връхлитат в ресторант, влачейки пребит човек. Оказва се, че те идват от сватба, която току-що е била осуетена. В кулминационния момент на церемонията булката вместо да каже заветното „Да!”, се е хвърлила връз един от присъстващите да го целува. След настъпилата суматоха, бой и истерия, роднините на младоженеца повличат със себе си виновника за поругаването на тяхната семейна чест.

Какво всъщност е станало? Дали пребитият наистина е невинен, както упорито твърди? Защо булката най-неочаквано е заявила: „Моето сърце принадлежи на друг”? Къде се е изгубил нещастният младоженец и защо келнерът в ресторанта никога не може точно да обясни как се стига до тоалетната?
Това са само част от въпросите, от които тръгва да се разплита сюжетът на „Тестостерон”, комедията превърнала се в абсолютен хит! Билети се продават на касата на кино „Орфей” и в Билетен център пред Общината.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина