Актуално

Пет прожекции в последния ден на Киномания

Два филма за най-малките киноманчета, една класика, най-награждаваната българска лента и две хитови заглавия в програмата днес
 
Хората, на които държиш
Хората, на които държиш
Старт на последния ден от КИНОМАНИЯ дават отново детските заглавия. От 11:30 часа можете да зарадвате малчугана с френския филм “Емили Жоли”, а от 13:00 часа да го заведете на норвежката продукция “Клечко попада в приключение”. Филмите са изцяло дублирани на български език и са на цени – 2 лв за деца, 4 лв за възрастни.
От 14:45 часа можете да гледате вечната Мерилин Монро в “Джентълмените предпочитат блондинки” – една прелестно забавна музикална комедия.
Джентълмените предпочитат блондинки
Джентълмените предпочитат блондинки
В 16:45 часа КИНОМАНИЯ ще продължи с най-награждавания български фим за 2012 година “Последната линейка на София”. Един автентичен поглед към изтощителната работа на тричленния екип на една софийска линейка, докато обикаля, за да спасява живота на хора в нужда в столицата. Драматични ситуации – спасяване на живот или сблъсък с невнимателен шофьор – са преплетени с кратки моменти на разпускани с цигара или вицове.
Image title
Кино маратонът продължава в 18:30 часа с новия филм на Робърт Редфорд “Хората, на които държиш”. Майсторският трилър разказва за Джим Грант, овдовял самотен баща и адвокат, когото никой не подозира, че някога е бил активист на терористична организация. Джим се крие повече от 30 години, но когато друга бивша активистка е арестувана, агресивният млад журналист Бен Шепърд започва да рови сериозно из историята.
Image title
“Детектив Ди и загадката на призрачният пламък” ще закрие филмовата фиеста в 20:45 часа. През 689 година, след смъртта на императора Тан Гаодзън, съпругата му У Цетян, решава да седне на престола и да стане първата жена императрица в историята на Китай. Следват необясними случаи на престъпления, с които се заема съдия Ди. Придворните костюми и протокол на династията Тан са изключително прецизно пресъздадени. Филмът е творческо виждане на Цуй Харк за героя на Ван Хюлик (съдия Ди) и способностите му да разгадава мистериозни случаи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина