Актуално

Извънредната прожекция на Мангелхорн с Ал Пачино закрива Киномания

От 7-ми декември LUCKY Дом на киното продължава с целогодишна програма

Последната прожекция на 9-тата Киномания в Пловдив е на „Мангелхорн“ с Ал Пачино. Поради големия интерес тази вечер от 20.30 часа в „LUCKY Дом на киното“ филма ще бъде показан извънредно.
Ей Джей Мангелхорн е натурален философ, занимаващ се ежедневно с ключарското си ателие, но обладан от спомени за голямата любов, която е оставил да му се изплъзне. „Имам нужда от теб, Клара“, написва той в едно от многото писма, които задават настроението в най-новия филм на Дейвид Гордън Грийн. „Да те обичам е единственото нещо, което съм сторил правилно някога. Никой не може да те достигне. Никога.“ Тази надежда за любов изглежда изгубена в миналото на Мангелхорн, но в този омагьосващ портрет на мъж, пълен с изненади, винаги има място за втори шанс.

От днес до 6-ти декември в „LUCKY Дом на киното“ ще се проведе популярният фестивал за анимационно и документално кино „Златен Ритон“.

От 7-ми декември „LUCKY Дом на киното“ продължава с целогодишна програма. Ще можете да видите най-новият филм на носителката на Оскар Сузане Биер „Серена“,  „Измет“ с Руни Мара и Мартин Шийн, отзвук от Киномания – отново ще бъдат показани някои от най-добрите филми от кинопанорамата, и много други интересни заглавия.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина