Актуално

25 бона и научаваш финала на Стъклен дом

Радослав Парушев- Чарли с разбито сърце в Пловдив

Чарли с разбито сърце в Пловдив
Чарли с разбито сърце в Пловдив
Искаш да научиш как свършва Стъклен дом. Приготви 25 хиляди лева. Офертата бе пусната снощи в клуб Петното, където писателят и корпоративен адвокат Радослав Парушев- Чарли представи новата си книга „Животът не е за всеки” в пореден епизод от литературния салон Spirt&Spirit. Чарли, както е известен в арт средите, подметна на майтап, че срещу 25 бона ще разкрие финала на сериала. Толкова ще ми е обезщетението, ако издам адвокатска тайна, обясни Парушев. Естествено, цифрата е немислима и за най-заклетите почитатели на БГ сапунката. Ха-ха. Това в кръга на шегата естествено. Не бих разкрил детайли от работата си и за всичките пари на света, каза вече сериозно Чарли.
Книгата му „Животът не е за всеки” съдържа градски истории за приказното в ежедневието, за предизвикателството в това да си жив и да си човек. И с тази творба Парушев остава верен на учителите си – Борхес, Маркес, Мартин Еймис, Еко, Достоевски. Искам да си купите книгата ми не да прибера една кинта от нея, а за да я прочетете, каза Чарли. В тон със заглавието “Животът не е за всеки” той разкри, че в момента е в адски труден момент, почти в задънена улица. Жената, за която лятото щях да се женя, ме заряза, разкри мъката си писателят-адвокат и отпи глътка уиски. От няколко дни дави мъката в алкохол. Сърцето му разбива супер красивата руска балерина Маргарита Александровна.Писателят-адвокат посяга към чашката
Писателят-адвокат посяга към чашката
Тя е на 23 години и с Чарли изживели изпепеляващ романс. Но нещо се сгафило и преди 2-3 дни всичко приключило. Вчера имаше рожден ден, а аз не бях там, страда Парушев. Тя обаче може да напише следващата ти книга. Любовен роман с елементи на хорър, откриха светъл лъч в разлъката на Чарли гости на литературната сбирка. В тоя ред на мисли ще ви разкажа един от любимите си лафове. Един приятел ми вика: “Чарли, копеле, мъж като падне от една слива, седне, па си почине”. Аз мисля да приключа с момичетата и да мина на жени, добави Радослав Парушев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина