Задържаха двама хулигани за спречкване на пътя

Криминале

Младите пловдивчани пребили мъж на улицата заради спорно изпреварване

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми  двама младежи – 25-годишният Сергей от Пловдив, и Стоян на 22 години, също от Пловдив, по бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

До момента е установено, че на 18 април 2016 г., към 16,30 часа, в гр. Пловдив на бул. „Княгиня Мария Луиза“, близо до пешеходен светофар, Сергей  и Стоян  нанесли побой на 42-годишнен мъж, който се е движел по пътното платно с лек автомобил, марка „Пежо“. Обвиняемите пътували  в същата посока с лек автомобил, марка „Мерцедес“. След спорно изпреварване двата автомобила спрели. Водачите слезли от колите, след което двамата обвиняеми нанесли побой на мъжът. Инцидентът е станал пред очевидци, които чакали автобуси на близката спирка, и пред водачи на автомобили, движещи се по същия булевард.  

На 19 април 2016 г. Сергей и Стоян  са задържани в ареста за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Под ръководството на Районна прокуратура-Пловдив продължават процесуално-следствените действия по случая.

Споделете ни във:

1 thought on “Задържаха двама хулигани за спречкване на пътя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.