Трендафилов задържан за „приятелска” фактура

Криминале

Бившият социалист насочил средствата към фирма на приближен за кетъринг и озвучаване

Зам.-кметът е сред най-мощните земеделци в района, обработва около 20 хиляди декара

Георги Трендафилов е бил задържан заради „приятелска” фактура, дочу Под тепето от свои източници. В последните два градски празника на Съединение той е пренасочил общо 15 хиляди лева към фирма на свой приближен. Услугите, които е трябвало да извърши дружеството за всенародния събор на центъра, са били озвучаване и кетъринг. За това потвърди и кметът на града. Извърши се такава проверка от Икономическа полиция, но нямам информация за нарушението. По думите на полицаите, научих, че става въпрос за плащане за някакво озвучаване. Всичко, което поискаха разследващите, беше предоставено на Икономическа полиция. Към мен не са задавани конкретни въпроси. Мога да дам конкретна информация, когато имам информация по случая. Разпитани са били и други общински служители във връзка със случая, като същите са предоставили всички изискуеми документи, заяви градоначалникът Георги Руменов.

Георги Трендафилов е известен като един от най-мощните земеделци в района. Той обработва около 20 хиляди декара земя близо до Съединение и около Пазарджик. Той е бивш социалист, но след трусовете между партията-майка и ръководството на общината, вече такъв само идейно.

Споделете ни във:

7 thoughts on “Трендафилов задържан за „приятелска” фактура

  1. То е очевадно. Такъв ресурс ( Икономическа полиция и прокуратура) се използва само, когато нещо е много дебело. А то обвинен в присвояване на някакви дребни суми…намирисва много на поръчка

  2. Нещо много се рови напоследък из общините – ЩО ЛИ? И все ги ловят за нещо кокушкарско. Нещо много яко намирисва. Нещо здраво се натиска.

  3. Как така такъв едър земевладелец ще се прецаква с некакви си фактури и то за смешните 15 000 лева. Кой ли го е натопил и с каква цел?

  4. От кога заместник кметовете започнаха да разплащат фактури? Та това не е ли работа на други служители.

  5. Ей измекярин такъв…Защо не си покажеш истинската муцуна, а използваш чужди фамилии, които посочваш като автори на коментара. Много обичкате да топите и да гледате сеир, но много скоро ще Ви запуши под гъзето…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.