Сарафът Хари настанен в Първа хирургия, възстановява се след нападението в петък

Криминале

Вижте архивни снимки на Ветренски по време на работа

Хари работи на центъра
Хари работи на центъра
Харалампи Ветренски- Хари се възстановява след бруталното нападение в петък. Навръх Св. Харалампий най-известният пловдивски сараф стана жертва на покушение от друг Хари- Харалампи Попов в сградата на бившия хотел „Република“, където се помещава офиса му. За щастие, прободната рана в корема му е само повърхностна. Острието не е навлязло дълбоко в стомаха и не е довело до вътрешни разкъсвания.

В момента Хари е настанен в Първа хирургия, където се възстановява след десетките удари в главата, които Харалампи Попов му е нанесъл яростно с гаечен ключ. Нападателят се е опитал да направи на пихтия черепа на Ветренски и само бързата намеса на охранители от Алфа СОТ и граждани е спасила живота на сарафа. Вероятно на Попов ще бъдат повдигнати обвинения за опит за убийство. Все още в тайна остава какъв е бил мотивът на жестокото нападение- грабеж или неуредени финансови отношения.

Image title
Под тепето се зарови в архива си и извади снимки на Хари от преди три години и половина, направени по време на един работен ден на сарафа. В краката му ясно се вижда емблематичното черно куфарче, с което Хари не се разделя нито за миг. На папарашката фотосесия, направена в края на лятото през 2008-а, Хари разменя левове за евро на маса на открито в ресторант Хепи край хотел България.   Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.