ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КриминалеНовини

Дрогиран мъж удря лекар, от спешен екип дошъл да му окаже помощ

Животното бил незабавно задържан. По пътя за ареста успял да нанесе удар и на придружаващия го полицай, въпреки белезниците

В ареста на Пето  РУ задържаха дрогиран мъж, стар познайник на полицията, посегнал на докторка от спешна помощ и полицейски служител.

В 17.15 на 27 февруари на телефон 112 в районното управление е получен сигнал, че на земята в междублоковото пространство  между бр 196 и детска градина „Едгар Бороу“, седи мъж, във видимо неадекватно състояние и отправя заплахи към минувачите. Пристигналият автопатрул установил самоличността на мъжа. Той е на 39 години и е стар познайник на полицията, с множество криминални прояви.

На място пристигнал и екип на Спешна медицинска помощ. При опит да му бъде извършен преглед, мъжът започнал да се държи агресивно и нанесъл удар с юмрук в лицето на лекарката от екипа.

Мъжът, известен с прякора Животното бил незабавно задържан и отведен в ареста. В сградата на районното управление, въпреки поставените белезници, задържаният нанесъл удар с ръцете си в областта на челюстта на съпровождащия го полицейски служител.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 131 ал 2 от НК. Случаят е докладван на Районна прокуратура Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина