Републиканци за България обяви водачите на листите

Избори 2021 Новини

В 16-ти МИР Пловдив –Даниел Христов, в 17-ти МИР Пловдив област – Теодор Шойлеков

В листите на ПП „Републиканци за България” в кампанията за избори за
народни представители на 11 юли се включват както познати до момента
експерти, така и нови лица изпълнени с енергия за промяна и за постигане
на държава с правила, обявиха от централата.

В 16-ти МИР Пловдив листата повежда Даниел Христов. Той е на 44 години. IT специалист и консултант по дигитализация на технологични компании. През годините е съветник на едни от най-значимите американски фондове за инвестиции. Даниел е и консултант на темата дигитална идентичност като пряко се занимава с интеграцията на мобилна идентификация и електронно управление. Завършил е в ПУ „Паисий Хилендарски” магистърска степен по специалността „Компютърни технологии”. В същия университет, придобива компетенции и в сферата на „Банкова администрация”. Той вижда своя личен принос, предавайки знанията си за изграждането на електронно правителство, така важно за всеки един българин.

За 17-ти МИР Пловдив област начело застава Теодор Шойлеков. Той е на 49 години. Представител е на дребния и средния бизнес. Собственик и управител е на фирма, която се занимава с преработка на месо и производство на деликатеси. Председател е на Общински съвет – Карлово от 2015 до 2019 г. Член на Управителния съвет на Туристическо дружество „Васил Левски” Карлово. Председател на спортен клуб „Зелен път” в града. По образование е инженер лесовъд. Завършил в Лесотехническия университет специалност „Лесовъдство”. С активна гражданска позиция и визия за развитието на Розовата долина. Бил е в основата на много проекти реализирани от Ротари клуб Карлово.

Споделете ни във:

1 коментар за “Републиканци за България обяви водачите на листите

  1. В емблемата се откроява нещо като стрелка, която обаче сочи …назад = наляво, или грешим . . .?

    САРБ трябваше да нарече изтърсачето си ЦвеЦве понеже думата “републиканци” е мръсна дума в Америка, и ето Вълнев се сети…

    “Селянки за Американско Развитие на БГстан” = САРБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.