Четиридесет дрона осветиха небето на вечерен Пловдив

Избори 2021 Новини

С дрон шоу, озаглавено “Време е за една обща цел” Демократична България в Пловдив отбеляза 32 години от историческия 10 ноември.

На площад Централен в града на тепетата, пред сградата на бившия Партиен дом 40 дрона полетяха и изпълниха с цветни светлини небето.

Във великолепен синхрон, озвучени от музика, изписаха думите “Ти”, “Ние”, цифрите 30 за номер на бюлетината, с която Демократична България се явява на парламентарните избори.

Появи се, изрисувана от летящите апарати, картата и знамето на България, тепетата, а с мобилните си телефони, събралите се на площада пловдивчани и гости, запечатаха най-вълнуващите моменти.

На финала дроновете се приземиха в подребата, в която бяха излетели, а над тях останаха да кръжат само двата снимащи апарата.

Светлинният спектакъл отбеляза кулминацията на предизборната кампания на Демократична България за промяна с една обща цел и посока – България да спечели!

“Демократична България се явява с номер 30 в бюлетината на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г.”, напонят от обединението.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.