Супержените в технологиите и комуникациите в специалното издание на „ТЯ в Пловдив”

Градът Живот Новини
ТЯ в Пловдив

Фондация „Екатерина Каравелова“ и Мол Марково Тепе обединяват сили, за да отбележат заедно Международния ден на жените в информационните и комуникационни технологии (ИКТ) със специално издание на ТЯ в Пловдив.

Днес от 18:30 часа в Мол Марково Тепе три вдъхновяващи дами от сферата на технологиите и комуникациите в Пловдив ще разкажат за своя професионален път в рамките на събитието „ТЯ в Пловдив – специално издание: Супержените в технологиите и комуникациите“. Входът е свободен.  Ще чуем историите на Диляна Тоцева, QA мениджър в МенторМейт,  Теодора Вълчанова, маркетинг мениджър в Мексон и Деница Чакърова, UE и дизайн лидер в Новарто.

Ако ти си момиче или жена, която иска да се развива в сферата на технологиите и комуникациите или търсиш доза вдъхновение, то това събитие е за теб. Очакваме те!

Събитието е част от традиционния социален формат ТЯ в… на фондация „Екатерина Каравелова“. Това е социално събитие, което се провежда ежемесечно и дава възможност на момичета и жени с различни истории и професии да споделят за своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали, и успехите, които са постигнали. Целта на събитието е да бъде уютно място, където други момичета и жени намират вдъхновение и подкрепяща среда в следването на своите мечти. От 2018 досега фондация „Екатерина Каравелова“ е провела над 100 събития „ТЯ в…“, в които са участвали над 200 жени в 11 града в България.

Повече за инициативата можете да научите на уебсайта на организацията: https://ekfwomen.org/

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.