Петков: Ще разговарям всеки ден с български депутати, готови да служат на държавата, а не на партийния си лидер

Гласове Градът Избори 2021 Новини
Кирил Петков

Актуализирането на бюджета и подкрепа за правителство на малцинството са целта на срещите на министър-председателя Кирил Петков с народни представители от българския парламент. Това обяви премиерът в специално видео обръщение. Петков заяви открито намерението си и през следващите дни да продължи да води явно и почтено разговори с депутати, запознавайки ги в детайли с тежката ситуация в страната. Премиерът декларира още готовност за избори, ако такава е истинската воля на българския избирател. Не ни е страх от избори, категоричен е Петков. Министър-председателят Кирил Петков, обаче, се фокусира върху диалога в интерес на българските граждани.

В своето обръщение премиерът дава изключително сериозни аргументи в подкрепа на актуализацията на бюджета, в който са заложени редица социални плащания, както и данъчни облекчени за семействата с деца. Министър-председателят изрази опасенията си, че ако не бъде извършена актуализацията, пенсионери ще останат под прага на бедността заради инфлацията, а за бизнеса няма да има помощи за ток.

Премиерът Кирил Петков акцентира също върху ключови законопроекти и дейности, които изискват непрекъснатата работа на Народното събрание и на правителството. Министър-председателят заяви, че до края на годината следва да бъдат приети редица закони, без които средствата по Плана за възстановяване и устойчивост не могат да дойдат.

 

Споделете ни във:

3 thoughts on “Петков: Ще разговарям всеки ден с български депутати, готови да служат на държавата, а не на партийния си лидер

  1. Тоя евреин…криптоевреин вече надмина всякакви граници на наглостта си . Оставка и Народен съд за тия фашист,който продължава да снабдява от наше име украинските нацисти с оръжие,за да стрелят срещу Децата на нашите Руски освободители. Престъпник долнопробен! А на всичкото отгоре не може да сглоби едно свястно и граматически правилно изречение! Циник !

    1. А твоя Буци, който по цял ден обикаля помашките села и за 10 г. ходене в Брюксел не научи и 3 думи английски, обра от народа 4 млрд. и се изсули ти харесва, така ли ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.