Бившият партиен дом в Пловдив с нова визия

Актуално Градът Живот Новини
Партиен дом

Поставиха надпис „Пловдив -„Най-добра европейска дестинация“ за 2022“ върху фасадата на бившия партиен дом

Сградата на община Пловдив на пл. „Централен“ 1 (бивш Партиен дом) от вчера има нова, временна визия. По идея на отдел „Туризъм“ на община Пловдив, върху фасадата е поставено голямо рекламно пано с логото и надпис – Пловдив  „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 година.

Рекламното съоръжение, изработено от материал, който пропуска светлината и не пречи на работещите в сградата, ще остане там до края на годината. Дотогава градът ни, заедно с още четири града, които се класираха в Топ 5 на 13-то издание на престижната класация European Best Destinations, имат правото да използват титлата „Най-добра европейска дестинация 2022“ във всички свои комуникации, медийни изяви, уебсайт, реклама. Те също така могат да споделят тази титла и официалното лого със своите партньори, местни хотели, ресторанти и магазини. Голяма част от хотели, ресторанти, места за настаняване и други, заети в сферата на туризма в Пловдив получиха стикери с логото, които поставиха на входа на своите обекти.

На същият сайт EuropeanBestDestinations.com, който е водещ уебсайт за туризъм в Европа, в отделните категории Пловдив бе удостоен и с титлата за „Най-добра културна дестинация в Европа 2022“ (1-во място).  Пловдив е № 1 и в категорията „Най-романтични дестинации в Европа“, както и в категорията „Най-добри винени дестинации в Европа“. Малко по-късно, Пловдив бе обявен и за „Най-добра дестинация в България“.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Бившият партиен дом в Пловдив с нова визия

    1. Още от ком’унистиче’ско си имахме разгърната евтина чиста тиха обемиста ТРО’ЛЕЙ’БУСна мрежа, която майсторски унищожихме.

      Още от турско си имахме Куршум Хан, а и масивни яки изкусно изградени хама’ми из маха’лите, които удобства в бел’ите държ’ави се ценят в твърда $ / € вал’ута, и само който не знае как излизаш Нов Човек след като байчо Те’ляк ти е изтъркал от гърба кило кир се чуди какво казвам.

      Само тук-таме останха по някой будала сред тълпи Глупци и Фенове да се „радват на ШАРЕНО“ TOGETHER вместо ZUSAMMEN на някой от европейските езици…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.