Акция за събиране на пластмасови капачки в Пловдив

Градът Евала Живот Новини

За по-малко от 3 години със средствата от кампанията успяхме да помогнем на 36 болници и дарената апаратура вече е помогнала на стотици деца

Пловдивчани могат да предадат събраното в домовете и фирмите в събота на паркинга на Метро – Тракия от 10 часа

„Капачки за бъдеще“ – кампанията, която превръща пластмасовите капачки в медицинска апаратура, организира VII-мо по ред събитие в 15 градове на страната.

„Хората от Пловдив са едни от първите, които осъзнаха, че големите градове трябва да се обединим и да подкрепим по-малките населени места! Те знаят колко сериозен е проблемът с кувьозите и с медицинската техника в детските отделения в малките населени места и затова хората от Пловдив за седми пореден път подкрепят провеждането на кампанията #КапачкиЗаБъдеще и за шести пореден път пловдивчани ще могат да занесат събраните от тях капачки на паркинга пред магазин Метро – Тракия на 24.10.2020 – събота – между 10:00 и 13:00 часа.“ – каза един от организаторите на инициативата в града под тепетата Владимир Стефанов.

Той призовава независимо, дали ще носите капачки или не – помогнете ни тази новина да достигне до повече хора, за да се запалят и те.

За по-малко от 3 години със средствата от кампанията е дарената апаратура на 36 болници вече е помогнала на стотици деца.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.