ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

Ревизоро за зрелищния арест в Басейнова дирекция: Явно гледаме много филми за Рамбо в Пловдив

Министър Емил Димитров реагира остро на зрелищната акция на прокуратурата и икономическа полиция в Басейнова дирекция- Пловдив, вчера. В операцията, при която с белезници бе изведена директора Цветелина Кънева, участваха тежковъоръжени полицаи с маски.  Предполага се, че причината са липса на реакция срещу нелегални сондажи за вода в заводи в района.

„Явно гледаме много филми за Рамбо в Пловдив“, каза Ревизоро в ефира на БНТ по повод присъствието на въоръжение полицаи при акцията. Емил Димитров изрази и мнение, че са проблеми, трупани преди повече от 20 години, е арестуван човек, който е взел мерки нещо да се промени. Екоминистърът каза още, че при този стил на работа, чака оставки на ръководителите и на другите басейнови дирекции в страната. „Вече не мога да гарантирам, че ще има контрол върху замърсяването на реките“, обобщи Димитров.

Той уточни, че вината не е на прокуратурата, а на наслагвания, трупани с години. Министърът очаква акциите да имат ефект и предприятията да се замислят, преди да правят незаконни сондажи за вода.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Тази дама е от кадрите на ВМРО. Обаче патриотите си мълчат, понеже много техни кадри се издъниха. Каракачанов няма да изпълни заканата си, че ако арестуват още някой от техните хора ще подаде оставка.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина