ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътНовини

Пловдив взе награда за рекламен клип от голям форум за туризъм

Наградата взе шефът на Старинен Пловдив Йордан Илиев

Община Пловдив бе отличена в категорията за рекламен клип в областта на туризма в рамките на 36-то Международно туристическо изложение „Ваканция & СПА ЕКСПО 2019”. Наградата бе присъдена от компетентно жури за клипа „Пловдив 2019 – всичко се случва #заедно”. Отличието получи директорът на ОИ „Старинен Пловдив” Йордан Илиев на официална церемония снощи в присъствието на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Община Пловдив участва със собствен щанд в 36-то Международно туристическо изложение „Ваканция & СПА ЕКСПО“, което се провежда в София в периода 14-16 февруари под патронажа на Министерството на туризма.

Това е най-големият и престижен форум в туризма у нас и един от най-авторитетните на Балканите. Тази година в него се представят над 380 туристически компании от 25 държави от Европа, Азия, Африка, Америка, които отново привлякоха вниманието на хиляди професионалисти и посетители.

Основен момент в представянето на града като Европейска столица на културата  са акцентите от програмата на „Пловдив 2019” и културния календар за настоящата година.

По-рано вчера Община Пловдив бе отличена със „Златен приз“ за принос към културния туризъм в Европа от специализираното списание „Туризъм и отдих”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина