Дани Каназирева нареди извършване проверка на документацията по прекратената концесия на стадион „Христо Ботев”

Власт Градът Новини Политика

Областният управител Дани Каназирева нареди да бъде извършена проверка на цялата документация по прекратената концесия на стадион „Христо Ботев”. От областната управа съобщиха, губернаторът изисква всички необходими за целта на административния контрол документи, вкл. подготвителните материали – обосновка на концесията, доклад и предложение за решение, съгласувателни становища по Закона за концесиите, въз основа на които е прието РЕШЕНИЕ №61, взето с Протокол №5 на 28.02.2013 г. на общински съвет – Пловдив, ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПФК „БОТЕВ“ АД ЗА КОНЦЕСИОНЕР НА СТАДИОН  „ХРИСТО БОТЕВ“, както и писменото предложение за прекратяване от концесионера. Причината за действията на Каназирева е създалото се напрежение сред обществеността, относно прекратяването на концесията, включително публикации в медиите  и заявеното от фенклуба на Локомотив намерение да бъде сезирана прокуратурата.

От областна администрация допълват, че Дани Каназирева ще покани на среща представители на фенклуба на Локомотив за да ги запознае с резултатите от проверката. „Не искам да остава усещането за несправедливост и нарушаване на законите в полза на един или друг субект“, подчертава губернаторът.

Споделете ни във:

3 коментара за “Дани Каназирева нареди извършване проверка на документацията по прекратената концесия на стадион „Христо Ботев”

  1. БОЖЕ ОПАЗИ. ШАНТОНЕРКАТА ЗАПОЧНА ДА СЕ БЪРКА И ВЪВ ФУТБОЛА.ТАЯ РАБОТА НЕ Е КАТО ДА ФАЛШИФИЦИРАШ ЕКЗИТПОЛОВЕ.

  2. Горкия кмет, тая му плюе на сурата. Пред всички иска да покаже, че той за нищо не става. Жалко и подмолно женче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.