“Като видях Ники Василев днес, а го помня още откакто марширувах по плаца – това ли са новите лица?”

Актуално Гласове Избори 2021 Новини
лидерът на ГЕРБ

Днешното правителство на Трифонов означава, че той не иска да има кабинет, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънреден брифинг на партията днес.Той допълни, че изнесеният от Слави Трифонов проект за правителство на ИТН е част от „играта на Радев, за да остане служебния кабинет”. Борисов подчерта, че е останал с впечатлението, че ще се ходи на някакъв конкурс по полиглоти, след като видял имената в правителството на ИТН и представянето им от лидера на партията по обяд днес.

Като видях Ники Василев днес, а го помня още откакто марширувах по плаца – това ли са новите лица?”, попита лидерът на ГЕРБ.

Ние сме отговорна партия и ясно сме казали какво ще правим. Да видим сега дали “Да, България” ще се самопредложи, интересно ми е БСП какво ще направи. Това връщане на кадрите на НДСВ не е случайно. Това са икономически кръгове, знам ги и затова малко ми е тъжно”, каза още Бойко Борисов.

Държава със сценаристи не се управлява, министрите са оторизираните лица, но това Слави не го знае, изтъкна Борисов. Слави Трифонов не е никакъв и ще си измие ръцете с хората, определи още той.

“Пак казвам, ако той искаше да прави правителство, самия му изказ щеше да бъде друг :“Колеги, подкрепете ме, аз съм готов да нося политическа отговорност, макар и с шейсет и няколко депутата и да успея.“

Само с НАСА не се бяхме занимавали”, коментира лидерът на ПП ГЕРБ и добави “ето как почват Междузвездни войни” – като има заедно космонавти българин и северномакедонец. Даже пусна нещо като виц в стил представяте ли си как двама българи и един македонец излизат в космоса и идва един американец и ги пита кой от вас е българина сега.

Болисов подчерта, че партията му няма да обжалва изборите, няма да търси контакт с Има такъв народ и няма да подкрепи проекта им за кабинет. Първо каза, че ако ГЕРБ стане втора политическа сила ще върне мандата, а след като журналистка му припомни какво е казвал за отговорността след предните избори заяви, че ще предложи кабинет с Даниел Митов на върха му.

Борисов заяви с усмивка по време на брифинга, че е “набил” Христо Иванов в Пловдив, но не отговори на въпроса дали ще се откаже от депутатски място, както направи на предходния вот.

Накрая заключи, потривайки ръце: “Най са ми интерeсни сега Да България как ще отидат на чалгата да им целуват ръка. Е, това искам да го видя.”

Споделете ни във:

5 коментара за ““Като видях Ники Василев днес, а го помня още откакто марширувах по плаца – това ли са новите лица?”

  1. Сега ще играят кючек в Пловдив и ще рупат лук е чесън. За пореден път ви излъгаха

  2. Българино сега има да подскачаше в такт 7/8 докато ти дойде акъла в главата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.