Това е гордостта на Пловдив!

Арт

Image title
С ръка на сърцето можем да кажем, че Пловдив заслужава само най-доброто. И децата на града го доказват. Учениците от елитните гимназии в Пловдив, които са членове на Интерaкт Пловдив не спират с добрите си акции. Mediacafe следи всички добри намерения на подрастващото поколение и отдавна сме ги номинирали за истински пловдивчани.

След големия концерт в клуб Занзибар за Наталия преди седмица, вчера, 12-ти февруари, младежите от Интеракт „Пловдив” за пореден път посетиха дома за деца „Мария Луиза”. Малчуганите от I-ви до IV-ти клас получиха плодове и сладкиши, но това, което наистина ги зарадва бяха цветните флумастри. За броени минути цял топ рециклирана хартия бе нашарен с принцеси, чудовища, графити и коли.

Момичетата разгорещено обсъждаха прическите и облеклата на моделите, които рисуваха с каките, а момчетата демонстрираха отлични умения в създаването на татуировки и графити. Накрая малките ученици изнесоха цяло представление по брейк и акробатика с мостове, шпагати и цигански колела. Най-интригуващата подробност от посещението обаче стана любовната история между момченце и момиченце в две отделни „къщички” в дома, които си разменяха любовни писма и картички чрез „интеракторите”. Девойките от клуба мигновено влязоха в час с целия заплетен социален живот на дома и дълго след посещението обсъждаха „кого харесва Ваня” и „кое е гаджето на Ники”.Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.