Суперзвездата на съвременното изкуство Широ Такатани кацна в България за Оne dance week (ВИДЕО)

Арт

Двете дати за спектакъла на Такатани "Хрома" в юбилейното издание на ONE DANCE WEEK са почти разпродадени

Съоснователят на световноизвестния японски артистичен колектив Dumb Type, Широ Такатани, и екипът му пристигнаха късно снощи в Пловдив за юбилейното издание на ONE DANCE WEEK. Артистите на спектакъла ще подготвят експеримента със звук и светлина "Хрома" цели четири дни при изключително прецизен график и организация. Впечатляващи визуални ефекти, мащабна графика, специално изградена звукова среда ще създадат един напълно различен свят, който ще посрещне публиката на ONE DANCE WEEK в два поредни дни – 6 и 7 октомври – от 19:30 ч. в Дома на културата „Борис Христов“ в Града под тепетата. Интересът към спектаклите е огромен, а двете зали се разпродават бързо, така че не оставяйте закупуването на билет за последния момент.

"Хрома" идва на One Dance Week с подкрепата на EU JAPAN FEST в партньорство с ОФ Пловдив 2019, Посолство на Япония в София, Клуб Приятели на Япония в България, Agency for Cultural Affairs Government of Japan за фискалната 2017 година и Japan Foundation, а от тази година One Dance Week е част от Програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. 

За повече информация следете Facebook събитието за Хрома, фестивалното събитие на ONE DANCE WEEK. В продажба са билетите за двете представления, на 6 октомври и на 7 октомври, на цени от 10, 15 и 20 лв.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.