„Шшшт… Попей ми“ с премиера в Пловдив довечера

Арт

Въртят среднометражната лента в Петното

Image title
Сензационният филм „Шшшт… Попей ми“ ще бъде представен премиерно в Пловдив довечера. Дебютната творба на режисьорите Петър Велчев и Андрей Волкашин ще бъде показанa в рамките на Кинематограф LIVE на сцената на Петното днес. Пловдивската публика ще има възможността да се позабавлява искрено с кръстената като „първи поп-фолк мюзикъл“ продукция.
Среднометражният „Шшшт… Попей ми“ се оказа онази светлина в тунела, за която българското кино отдавна бленуваше. Един новаторски, комичен, филм, който по доста деликатен и забавен начин показва нашата действителност, тук и сега. Манталитетът на младите, но обречени на бедност момичета, който обаче търсят щастие. Отражение на магистралната ни действителност, в която живеят младите момичета в България и абсурдните ситуации, в които попадат. Те са реални, облечени в тигрови дрехи, тичащи по нашите тучни ливади и треви, там около нашите извънградски пътища, търсещи своето щастие, чакащи своя късмет, а именно някой да ги качи в скъпата си кола.

Макар провокативната заигравка от страна на екипа с чалгата и чалга културата, „Шшшт… Попей ми“ не критикува и не осъжда „героите на нашето време“, а показва действителността ни, по един хиперболизиран и сатиричен начин. Чрез хумора, невероятната актьорска игра и уникално красивите кадри, екипът на филма споделя собствените си, ненатрапчиви виждания за реалността, с която всички ние се сблъскваме.

Потопете се в емоцията на този сензационна лента довечера в 19ч. в клуб Петното.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.