ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Пилотният епизод на анимационния сериал „Златната ябълка” пристига на Капана Фест

Героите от света на Златната ябълка ще залеят Кино зоната в квартала на 1 юни, точно в 20:30ч.

От ноември 2018г. до юни 2019г. пилотният епизод на „Златната ябълка“ обиколи част от най-големите градове в България, срещайки екипа на Студио Змей със стотици фенове в София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив. Безброй аплодисменти, детски ентусиазъм и надежда в очите на родителите им – всяка прожекция на епизода ще бъде запомнена. Финалът на втората част на турнето няма да отстъпи на събитията до момента, а напротив. Като част от кино програмата по време Капана фест, героите от света на Златната ябълка ще залеят Кино зоната – неслучайно на 1 юни, точно в 20:30ч.

Гостите на фестивала ще могат да открият част от екипа на Студио Змей на шатра 25 през цялото време на КАПАНА фест (31 май – 2 юни). Любвеобилни плюшени овце, тениски, торбички и плакати с дизайни от „Златната ябълки“ са част от продуктите, които най-бързите фенове ще могат да отнесат със себе си след срещата ни под тепетата. А спомените и магията – те ще носят вдъхновение за много дни напред!

 Повече за проекта: 

“Златната ябълка” е проект за първия анимационен сериал, базиран на българските легенди и фолклор, създаден от Студио Змей. Идеята се заражда преди 4 години, след като създателят му – Димитър Петров – напуска Cartoon Network и се прибира в България, за да сформира екип от опитни аниматори и дизайнери, влюбени в българския фолклор и решени да го пренесат в медиите на 21-ви век. Така се ражда Студио Змей. Следват 2 crowdfunding кампании, трейлър, късометражно филмче – „Легенда за първия кукер“, книжки…, с подкрепата на феновете и Българска Национална Телевизия. Бяха обявени и  хората, които озвучат основни персонажи в серията – певицата Поли Генова дава гласа си на Вихра, Милица Гладнишка озвучава самодивата Тина, Момчил Степанов влиза в ролята на кукера Влад, а  Живко Джуранов е неговият брат Бран. Неговият пилотен епизод ще ни срещне със смелата синекоса Вихра, която е наполовина змей и наполовина човек и нейната най-добра приятелка – пъргавата самодива Тина-Пакостина. Ще се запознаем и с братята Бран и Влад, които мечтаят да станат могъщи кукери. Заедно с тях ще научим древни легенди, ще се сблъскаме с лукави злодеи и ще разкрием пъклени планове, които ще променят съдбите на всичките ни герои…

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина