АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив тази седмица (22-25.04)

Тази седмица ще пием мохито, ще гледаме късо кино и ще се срещнем с активните жени на Пловдив

Снимка: Aleks Di photography

22 април

Филмов куиз

Клуб „Фарго“ ни призовава да проверим филмовите си знания. И разбира се да се забавляваме с тематична музика, напитки и много настроение. Очакват ни тематични награди от Colibri Books, билети за кино, бутилка уиски и шотове.

Клуб „Фарго“
20 часа
Такса за участие: 3 лв. на човек от отбор

No Sensе Mojito Night

Понеделникът ще бъде една идея по-хубав и свеж, ако опитате вариациите на No Sense на още една обичана класика – мохитото! Ще ни запознаят с гръцкото Mykonos Mojito, където заменяме рома с Metaxa, леко намигваме за лято с Peach Mojito, и двойно намигваме за горещи летни дни с Blue Mojito!

No Sense
20 часа

24 април

Късо кино с Jameson

В петото издание на КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО за 2019 ще видим няколко от финалистите за наградата Jameson тази година – традиционна част от Международен София филм фест. Наградата провокира млади режисьори в България да представят своите филми и дори да създават нови за участие в конкурса Джеймисън.

Клуб „Фарго“
19 часа

Здравко Гълъбов в Код червено: литература

Код червено: литература ни кани на среща-разговор със Здравко Гълъбов. Здравко Гълъбов е роден през 1946 г. Той е известен пловдивски журналист. В последните 20-ина години е работил във вестниците „Пловдивски новини”, „Стандарт”, „Вести”, а понастоящем е редактор в Пловдивска обществена телевизия. Работата му в екип „Култура” на споменатите вестници го среща с много изтъкнати пловдивчани от различни области на живота. Разговорите с тях стават подтик за създаване на тритомника с интервюта „Лицата на Пловдив” (1997, 1999, 2001) и книгата „Встрани от статива” (посветена на художниците на Пловдив). През 2007 г. издава и книгата „Мъже на делото – 85 години Морски сговор”. Именно желанието на Гълъбов да съхрани за времето напред частица от образа на най-светлите личности на града, от идеите им и мечтите им, диктува и дългогодишната му работа върху книгата за пловдивските поети – „Лични полета” 1 и 2.

U PARK Gallery
19 часа

Всички събития вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина