ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноБългарияИзбориНовини

ГЕРБ-СДС в областта се явява със същата листа от миналите избори

Цвета Караянчева поведе кандидатите за депутати от МИР 17 – Пловдив област, за регистрация на листата с кандидат-депутати, закичени със здравец, към Районната избирателна комисия днес в сградата на Областна администрация. В нея фигурират 22 човека. Те си пожелаха да няма повече избори в следващите 4 години.

„От 9 години регистрирам листа, надявам се този път, листата, която регистрираме сега, поне 4 години да не правим друга регистрация“, каза областният лидер на ГЕРБ Георги Мараджиев пред медиите на излизане.

Разчитам и вярвам на хората, които са твърдият електорат на ГЕРБ. Надявам се безвремието да свърши, а това може да се случи с по-висока избирателна активност. Нека избирателите сами преценят какво се случи през последните четири години и какво предстои, ако ГЕРБ успеем да съставим правителство. Образование, инфраструктура, саниране, здравеопазване! А за нашата община е ясно – всички проекти, по които с екипа неуморно работихме, са финансирани. Счупихме я тази държава от избори. Надявам се тези да са последните за следващите 4 години„, коментира още Мараджиев.

Той заяви, че листата е същата, с която са участвали на миналите избори преди няколко месеца, тъй като нищо не се е променило, за да променят листата. 

По думите му в нея са доказани професионалисти. Водач отново е Цвета Караянчева. На второ място е д-р Иван Червенков от Асеновград. На трето – коалиционният партньор Йордан Кръстанов, на четвърто място е Младен Шишков от Раковски. Пети е Доньо Тодоров от Карлово, а шести е Пламен Спасов от община „Родопи“.

Мараджиев обещаха от името на коалицията ще проведе по-различна кампания в региона, като няма да залага на традиционните билбордове, брошури, плакати и реклами. Заедно с водачката на листата имат намерение да обиколят всяко едно от 17-те населени места в областта и да осъществят близък контакт с хората.

Според него това е единственият начин да се стимулира активността, която към този момент е „на кота нула“.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по… More »

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина