ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Дигиталният маркетинг пристига в Пловдив

Първият курс по Дигитален маркетинг и SEO (Digital4Plovdiv) в Пловдив предстои през ноември. Досега всеки пловдивчанин, който искаше да натрупа знания в сферата на онлайн маркетинга и SEO, трябваше да се рови в интернет или да пътува до София всяка седмица. Вече имат възможност ентусиастите да се впуснат в дълбините на онлайн маркетинга и SEO и в града под тепетата.

Голямото събитие ще се състои в два пълни дни от месеца – 23 и 24-ти ноември.
9 от най-изявените български специалиста в дигиталния свят ще споделят практическия си опит в SEO, Онлайн маркетинг, AdWords, социални мрежи, копирайтинг: Огнян Младенов (SEOM), Любомир Атанасов – (Управител на IMG и основател на Дигитална агенция SEOMAX), Димитър Димитров (Собственик на Inbound.bg), Борислав Арапчев (Idea Studio), Григор Павлов (Seo Web Design), Николай Минков (SerpAct.bg), Гергана Димова (IMG IT Academy), Николай Чочев (SEOMAX) 

Digital4Plovdiv се стреми да помогне на пловдивчаните да натрупат практически знания, които да използват в реално време. Само преди няколко дни Internet Media Group обявиха датите на курс по Дигитален маркетинг и SEO , с поднаслов “Digital4Plovdiv”. Тези, които не са се записали още имат още малко време тази възможност.
Може да се запишете тук: http://www.img-academy.com/obuchenia/digital-marketing-seo/

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина