ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Пловдив спря да се движи

Велоалеите изнервят шофьорите

Масови задръствания из целия град тестват търпението на автомобилните водачи. Автомобилите се залепят един за друг и чакат дълго пред светофари и завои, защото не могат да се придвижат, заради продължилото изграждане на велоалеите.

След изграждането на велосипедните зони по булевардите, сега следва продължението им по кръстовищата. Работници полага настилка за колоездачите и къртят разделителните острови между пътните платна, което определено не действа ободряващо на шофьорите в началото на седмицата.

Затруднено е придвижването на ъгъла между бул. „Мария Луиза“ и бул. „Източен“ където изнервени шофьори пренебрегват светофара и едва не предизвикаха катастрофа. Това видя репортер на Под Тепето. Движението по цялата дължина на бул. „Мария Луиза“ е затруднено. Очаква се работата на екипите да приключи до 3 дни.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Елате към 17,10 на кръстовището на бул.Източен,за да видите как се минава за 30 мин.от светофара на бул.Източен и Богомил до светофара на Макдоналд.Защо се правят въобще тези настилки на светофарите като няма и след 2 седмици те са вече изтрити? Защо това не се направи лятото когато нямаше такова движение?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина