ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Румънеца и Енчев стигнаха дъното

Присмял се хърбел на щърбел. Така реагират меломаните при вида на Румънеца и Енчев, които напоследък обикалят медиите и се чудят как да върнат инетереса към тях, но се държат крайно високомерно и несериозно независимо дали се появяват в рейтингово предаване или не. Най-скандалната им поява е в шоуто на DCTV Plovdiwood, където видимо разчистваха стари сметки с някогашния си приятел, а сега водещ Стелиан Димитров-Faked Stars.

Дни по-рано рап дуото се появи и в ТВ7 при Кака Лара, но едва ли и от тази им изява има човек, който е научил нещо за новото им парче “Sexy You” с Грег Банис в ефирното време, което им бе предоставено. Румънеца и Енчев „захапаха” Стелиан Димитров още в първите секунди, намеквайки, че няма зрители. В същото време остава загадка защо при подобни техни съмнения са пожелали да гостуват, а даже са уредили и изпълнителите от тяхната компания за следващите издания. „Много ти се радваме, че стана водещ, защото иначе съвсем си губеше времето, сега поне губиш времето и на други хора като нас”, изстреля Енчев, който през цялото време така беше седнал, че загърбваше водещия и гледаше към половинката си в музиката. „Много са ти скучни въпросите”, продължиха в същия стил, а Стелиан Димитров най-накрая наруши добрия тон и им напомни, че тяхното шоу по „Планета” е било спряно след шест издания, а неговото има вече 30 броя, нищо, че е скучен. „И сега това твоето предаване наистина ли има хора, които го гледат?! Покажи ми ги, не мога да повярвам”, продължаваше да се чуди Енчев.

В момента дуетът за втори път през годините се опитва да продуцира и други изпълнители, но безуспешно. В „първата вълна” бяха Веси Бонева, Какао, Групата, а сега рапърите ще градят имиджа на Иги Андровски, Любен, Скандау, Гери Дончева, но дали някой от втората вълна ще пробие, предстои да разберем. Разбира се, и по този параграф Стелиан Димитров успя да раздразни Румънеца и Енчев и си изпроси финалното пожелание. „Да имша поне един зрител!”, закова Енчев, а Румънеца замаза положението: „От един зрител към милиони!” Стелиан пак им го върна като си пожела сам на себе си никога да не му се случва те да са му продуценти.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина