Актуално

„Открий отново Индия“ и „Зрителна измама 2“ във филмовите нощи в Пловдив

„11а“ и „Пулсът на парите“ – в рубриката „Пожелахте да гледате“ в понеделник

Първото предложение в програмата на „Филмови нощи Филипополис“ в съботния ден отвежда в Индия и разказва за едно истинско епично пътуване. 4 раници, натъпкани с дрехи, фотоапарати, надежди и вълнение. Кола натоварена с оборудване, светлини и гориво. Без да знаят накъде се отправят, нито какво ще срещнат по пътя си, те слушат само вътрешния си глас. Тръгват да прекосяват от край до край тяхната необятна Индия. По пътя си виждат повече, отколкото могат да разкажат и научават повече, отколкото могат да поемат. Накрая след 50 дни, 19 хиляди километра и безброй случки и хора, разбират, че не те са били част от Индия, а тя е била част от същинския им живот. Приключението започва на 16 юли от 21.10 часа.

„Зрителна измама 2“ следващото преживяване, в програмата.
Четиримата конника се завръщат за поредното "отнасящо" приключение. Веднъж, след като надхитрят ФБР и печелят любовта на публиката с магическите си спектакли в стил Робин Худ, илюзионистите се завръщат с пърформанс с идеята да разобличат неетичните практики на хай-тек магнат. Мъжът, който стои зад фокуса с изчезването е технически гений, който заплашва да прецака най-невъзможен обир досега. Единственият шанс на конниците е да осъществят една последна безпрецедентна каскада, за да изчистят имената си и да разкрият организатора. Гледайте отново или пък за първи път филма във „Филмови нощи Филипополис“ от 23.20 часа.

На 18.07 /понеделник/ в рубриката „Пожелахте да гледате“ пловдивските почитатели на киното пожелаха отново да видят българската продукция “11А” от 21.10 часа и напрегнатия трилър “Пулсът на парите“ под режисурата на Джоди Фостър, с участието на звездите Джордж Клуни и Джулия Робър. С начало 23.20 часа

Цената на билетите е 6 лв. Може да ги закупите на касата на киното или онлайн  на www.boxoffice.bg.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина