Явор Бахаров смени Луиза с Маргарита от Пловдив

Светска хроника

Къдрокоското залюби 21-годишна студентка в ПУ

Новата тръпка на Явор Бахаров- пловдивчанката Маргарита Петрова
Новата тръпка на Явор Бахаров- пловдивчанката Маргарита Петрова
Маргарита замени Луиза Григорова в леглото на Явор Бахаров, научи Под тепето. След като преди няколко дни изтекоха снимки на крехка блондинка в обятията на къдрокоското от „Стъклен дом“, нашият екип разкри самоличността на тайнствената до онзи ден млада дама. Тя е от Пловдив, на 21 години и е студентка в ПУ, специалност компютри и турски език. Изкласила е Вечерната гимназия с пълно 6, а преди това е била в СОУ „Паисий Хилендарски“. Тя е популярно лице в нощните клубове на Пловдив. Новата тръпка на Явор за кратко се е изявявала и като манекенка, участвала е в няколко модни ревюта.
Красавицата е имала досега няколко сериозни връзки и няколко по-нетрайни авантюри. А нейни приятелки издават, че в момента е влюбена до уши.
Явор пък не крие, че намерил утеха в целувките с Марги след раздялата си с Луиза преди близо два месеца. Григорова също си има нов- рапърът Лош MC, с когото изживяват бурен романс от Елевейшъна насам.

Маргарита Петрова и Явор се запознали в пловдивския театър, след представление с негово участие. А скоро отново ще се гушкат под тепетата, тъй като Бахаров идва за репетиции за представлението „Крал Лир“ на Стайко Мурджев в Драмата. В момента влюбените гълъбчета се радват на последните почивни дни на плажа, преди Явор да влезе в работен цикъл. Image title
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.