Банда супер красавици щурмуват Лайпциг и White bar

Светска хроника

Image title
Сексапилни супер красавици ще разхождат дълги крака из коридорите на хотел Лайпциг и Белия бар почти седмица. Манекенките идват под тепетата днес за участие в конкурса „Кралица на света – България 2013“, като най-достойната ни мома ще участва в престижния световен конкурс, който води началото си от 1988 година. Момичетата ще бъдат представени в White bar, а самият конкурс ще се състои в клуб Галакси.

Организатор на първото издание е Ерих Райндл, дългогодишен организатор на конкурсите „Мис Австрия“, „Мис Германия“ и „Мис Европа“. „Кралица на света“ има за цел да дава своя принос за мира и разбирателството между всички нации, като показва красотата и разнообразието на всички етнически групи и представителките на различните страни. В същото време организаторите на конкурса искат да популяризират туризма в държавите участващи в конкурса чрез материали в медиите, срещи с политици и участия в местни културни събития. За 25-годишнината на конкурса през тази година организаторите планират грандиозен спектакъл.
„Мега Талант Груп“ е оторизираната модна агенция, която ще проведе конкурса за красота „Кралица на света – България 2013“.

Следващата неделя пък всяко от момичетата ще запише своя видео визитка на интересни места из хотел Лайпциг и White Bar,които ще може да видите съвсем скоро и вие.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.