Тервел Пулев идва за ММА битките утре

Спортен Пловдив

Image title
Тервел Пулев ще присъства на гала вечерта на свободните боеве в спортната зала на ПУ утре вечер. Очаква се олимпийският медалист да дойде за шоуто ММА арена Пловдив с брат си Кубрат. Сред гостите се очаква да бъдат борецът със сребърен медал от Сидни 2000 Серафим Бързаков, ММА машината Любо Симеонов- Чука, световният майстор в бойните изкуства Красимир Младенов и емблематичните братя световни шампиони по спортно самбо Румен и Росен Димитрови.

Image title
Всички те ще изгледат зрелищните гладиаторски битки, които ще стартират точно в 20:30 на арената в спортния комплекс на университета. Днес бойците минаха през задължително претегляне преди схватките, което имаше за цел да докаже, че отговарят на категориите, в които ще се борят.
По време на дефилето на кантара, припламнаха и първите искри преди екшъна. Между две от срещите има сериозна драма. Става въпрос за Димитър Казаков – Владислав Кънчев и Виделин Попов – Варадин Попов. Доста напрежение е имало на самия кантар и бяха обтегнати настроенията на един спрямо друг. Спортните зверове за доста надъхани за професионалната гранд вечер.Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.