Едуард Ераносян оценява кандидатки за Мис Национален отбор

Спортен Пловдив

Маги Вълчанова е организаторка на конкурса
Маги Вълчанова е организаторка на конкурса
Конкурсът Мис Национален отбор идва в Пловдив. Регионален кастинг за талисман на трикольорите ще се състои под тепетата във вторник. Дефилето стартира точно в 10 часа в хотел „Пловдив“ край парк Лаута, а специален член на журито ще е видният ценител на женската хубост Едуард Ераносян.

Мис “Национален отбор” ще бъде коронясана през юни след национален конкурс под формата на кастинг в 7 български града. Колеги на Едо в журито, но в другите шест града, ще бъдат Цанко Цветанов, Димитър Димитров-Херо, Георги Младенов, Петър Михтарски, Любо Ганев.
Задължително условие за участие са навършени 18 години. Във формуляра има и въпроси, които изискват по-задълбочен отговор – преценка по отношение на личните артистични умения, лично мнение относно различни спортове (футбол, волейбол, баскетбол, а също хокей, йога и шах), както и лична позиция към твърдения от типа на “прическата е по-важна от грима”, “по-добре е да си само умна, отколкото само хубава”, “по-добре е партньорът във връзката да те обича повече, отколкото ти него”, “харесвам света и хората около мен”.

След провеждането на кастинга по градове, ще бъдат определени финалистките на конкурса. Те ще преминат последния му етап, в който ново жури ще определи кои три момичета печелят титлите Мис “Национален отбор” – футбол”, Мис “Национален отбор” – волейбол и Мис “Национален отбор” – баскетбол. По време на бляскава телевизионна церемония трите момичета ще бъдат коронясани и провъзгласени за официални талисмани на национални спортни отбори, съобщава организаторката Маги Вълчанова, която е и бивш талисман на националния ни отбор по футбол.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.