Актуално

Крива спица с куп инициативи в MOVE Week 2013


Готови ли сте да се раздвижите? От 7 до 13 октомври ще имате този шанс в рамките на седмицата на движението и спорта – MOVE Week 2013. Спортният фестивал се провежда за втора поредна година и предлага на любителите на активния начин на живот, а и на по-мързеливите, да вземат участие в безброй активности. В програмата са включени отворени фитнес тренировки, уроци по различни източни бойни изкуства, гимнастика, йога, танци и много други. Всеки ще може да открие по нещо за себе си, без значение дали е малък или голям, дали вече е напреднал или е начинаещ.

Основен акцент в седмицата е колоезденето. Активностите на колела се организират от най- добрите- клуб Крива спица. Клубът участва в програмата с няколко вело събития. На 8 октомври (вторник) от 17:00 ч. на велопарк „Тракия“ Спиците ще проведат отворено обучение по планинско колоездене. За тези, които ще се опитат да се оправдаят, че велопарк „Тракия“ им е далеч, на 9 октомври (сряда) отново от 17:00 ч. домакин на свело събитие ще е велопарк „Пловдив“. Отново ще има отворени уроци и всеки желаещ да подобри уменията си за управление на велосипед по пресечен терен ще получи инструкции и съвети.
На 12 октомври (събота) от 9:00 ч, Крива спица канят младите любители на колоезденето от 10 до 18 години да премерят сили в състезание по планинско колоездене. То ще се проведе по алеите в парк „Лаута“, ж.к. Тракия. Участниците ще бъдат разделени в общо 6 възрастови групи, а записването ще става на място – входа на парка от страната на картинг писта Лаута.
И след всички велоуроци и състезателни емоции на 13 октомври ще е същинското планинско колоездене. Маршрутът ще бъде в близките Родопи и ще е подходящ за начинаещи. Групата ще се събира на Кукленско шосе при паркинга на Митницата. Бъдете точни – в 9:30 ч. потегляме. Вече знаете условията – изправен велосипед и велокаска, информират Спиците.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина