Актуално

Георги Титюков връчи купата на Мини Лигата на ФК „Безпощадните”

Image title
Кандидатът за кмет на „Кауза Пловдив” и водач на листата за общински съветници, и настоящ зам.-кмет по спорта и младежките дейности Георги Титюков връчи купите и медалите на най-добрите тимове, участвали в шампионата на Мини Градската Футболна Лига, организирана за деца родени след 1996 г. Последната среща – финалът за определяне на носителя на „Мини Купата“,  бе изиграна пред погледа на заместник-кмета. Във финалния мач един срещу друг се изправиха отборите на ФК „Dream Team“ и ФК „Била“. Изключително интересен и динамичен , мачът обаче завърши3:3. Последва изпълнение на дузпи, при които по-точни се оказаха футболистите на ФК „Била“ (3:1), с което съвсем заслужено вдигнаха купата връчена им от Георги Титюков.
С купа от шампионата си тръгна отборът „Безпощадните”. След три месеца мачове, в които осемте отбора участници играха мачове всеки срещу всеки, в крайното класиране най-отпред се оказаха футболистите от ФК „Безпощадните“.  Втори се наредиха ФК „Била“, третото място остана за ФК „Милка“.
Георги Титюков официално закри шампионата и пожела на всички участници повече здраве и футболни успехи, като обеща да помогне догодина надпреварата да е по-голяма от сегашната година

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина