Съседите на Йорданови: Боже, какви душмани имат!

Под обстрел

Хората от улица „Акация” изключително притеснени заради двата поредни атентата срещу депутатската фамилия

Баба Хина се притеснява от нападенията срещу видните й съседи
Баба Хина се притеснява от нападенията срещу видните й съседи
Вторият пореден атентат само в рамките на едно денонощие срещу депутатското семейство Йорданови изправи косите на съседите им на улица „Акация”. Хората от квартала вече се чудят какво следва, след като миналата нощ бяха запалени два от джиповете на Антоний Йорданов и съпругата му Татяна, а снощи церемониално бе разбит третият всъдеход от автопарка им- Мерцедес GL, с който се движеше народният представител. Както и вчера, така и днес, видните пловдивски гербери запазиха пълно мълчание по повод страховитите нападения срещу движимото им имущество с неясни за широката публика послания. Как е сгазил лука и кои са враговете на фамилията- все още не е ясно, а и вероятно няма да се разбере.

Камерите не притесняват атентаторите
Камерите не притесняват атентаторите
Съседите им обаче буквално са настръхнали от случващото се. Страх ги е хората, много ги е страх. Особено след огромните пламъци от миналата нощ. Гледах горящите коли до три часа сутринта. Синът ми бе навън, на улицата. Снощи не съм разбрала какво е станало, само знам, че е било пак тук, на улицата. Не са хубави тези работи, хич Image title
даже. Те са добро семейство, но Боже, какви душмани имат!, разказа баба Хина. Тя живее в красиво измазана триетажна къща точно срещу 4-катовата неизмазана постройка на семейство Йорданови. А покрай проблемите на депутата и общинската съветничка, дертове завъди и старицата. След палежа фасадата на дома й е опушена, а пепелищата от пожара се разнасят по целия й дом. Гледайте какви черни следи останаха. Цялата ми къща е в сажди. Нямам сили да чистя както преди, вмъкна бабата, преди да се прибере у дома.

Дори няколкото работещи камери по фасадата на депутатската къща не притесняват атентаторите, които две вечери подред атакуват автомобилите на Антоний и Татяна. Най-вероятно охранителните устройства са записали престъпленията, но още по-вероятно е извършителите им да са маскирани.

Очаквайте още подробности!

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.