Канибалът Явор Геров влиза на топло

Под обстрел

Осъдиха 24-годишният побойник на общо 29 месеца затвор

Image title
24-годишният канибал от Ноу Сенс Явор Геров влиза на топло. Окръжният съд го наказа с 11 месеца лишаване от свобода за това, че през март миналата година отхапа ухото на свой опонент при улична схватка в Капана. Отделно от това Геров ще изтърпи ефективно и предна условна присъда от година и шест месеца за подобно садистично нападение, тъй като настоящето деяние е извършено в рамките на изпитателния срок.
Футболният хулиган от агитката на Локо Явор Геров си спечели прозвището „Канибала”, тъй като през 2009-та, при друг уличен екшън, отхапа носа на друга своя жертва- Димитър Рангелов и бе осъден. Той има общо 4 присъди от общ характер, това е петата му. Преди това се е изправял пред Темида за футболно хулиганство и кражба.
Жертвата на Канибала пред Ноу Сенс Николай е със средна телесна повреда след патакламата. Явор отхапал лявото му ухо, с което е предизвикал частична ампутация с липса на 2/3 от ушната мида.

На 13.03.2011г. около 02.00 часа свидетелите Николай Адамов, Мирослав Николов, Матей  Попов и Тодор Гайдаджиев били  в заведение „Ноу сенс”  в гр.Пловдив, където  празнували  именния ден на Гайдаджиев. Малко след 02.00 часа Николов предложил на Адамов да излязат извън заведението на чист въздух и  да изпушат по цигара. По същото време  от другата страна на улицата бил Геров. Докато пушели, свидетелите забелязали подсъдимия, за  когото знаели, че е запален привърженик на футболен отбор „Локомотив  Пловдив“ и познавали като доста конфликтна и агресивна личност. Отделно от това Адамов бил споделил с останалите свидетели, че с подсъдимия имали конфликт преди около 2 години, при който Адамов бил пострадал, тъй като бил облечен с тениска на футболен отбор „Ботев Пловдив”.Image title
Поради това Николов, виждайки Геров, предложил на Адамов да се прибират в заведението и тръгнал веднага натам. Адамов останал, за да допуши цигарата си. Междувременно обаче до него се доближил Геров, като застанал заплашително непосредствено пред него. Адамов го попитал какво иска, като същевременно го избутал с ръце встрани от себе си и двамата се сборичкали. В този момент от заведението излезли свидетелите Николов и Попов, които видели подсъдимия и свидетеля на земята. Същите се опитали да ги разтърват, но не успели. По време на боя Геров силно захапал със зъби лявата ушна мида на Адамов и стиснал силно, след което се отдръпнал, при което откъснал 2/3 от нея. След това Геров изплюл отхапаното парче и побягнал, като се отдалечил от местопроизшествието, след което се укрил.
Междувременно били уведомени органите на полицията, като на местопроизшествието пристигнал полицейски патрул и ги уведомили за случилото се, като посочили и извършителя, който бил известен на същите поради други сходни криминални прояви. Полицейските служители установили  местопроизшествието, като  открили и откъснатата част от ушната мида на Адамов. Последната била поставена в чаша с лед, след което предадена на медицинския екип , който откарал Адамов незабавно в болнично заведение в гр.Пловдив за оказване на медицинска помощ.
Канибалът е осъден да заплати 2500 лв. обезщетение по гражданския иск, предявен от пострадалия за причинените му болка и страдание, както и 750 лв. за  направени от него разноски за изплатен адвокатски хонорар.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.