Читателка: Лумпени пребиха момче пред Тримона, хората се правят, че не виждат

Под обстрел

Кво, ма? И ти ли искаш, обърнали се към жената хулиганите

Image title
Нищо добро не ни очаква. Снощи станах свидетел на жестока саморазправа между младежи на спирката на Тримонциум. Петима бабаити биха като за забавление свой опонент пред десетки очевидци, които се правеха, че не виждат и не чуват това, което се случва на метър от тях. Опитах се да спра агресията, направих забележка, а хулиганите ми отговориха с: „Кво, ма? И ти ли искаш“, пише ни на имейла потресена от агресията по улиците женица.

По думите й схватката станала снощи, около 21.30ч. Биячите атакували жертвата си без видима причина. Някаква реплика, нещо от сорта „Нещо гледаш ли ни?“. И после здрав бой. Най-здравият от биткаджиите хванал момчето отзад и го тряскал с лакти в областта на главата и гърба. Другите го удряли с юмруци и ритали отпред. Хората на спирката само извъртали глава, без да се намесят, без да отправят забележка, без да им пука. Разправата продължила около две минути. Окървавеният младеж едва се държал на краката си, останал да дочака рейс, забърсвайки кръвта от лицето. А хулиганите си купили бира от капанчето на спирката и тръгнали да се поздравяват за акцията. Смляхме го, къв му вкарах в окото, хвалели се с геройството момчетата.

Страшно е, хора. Младите ни хора живеят в агресия. Тези юнаци имаха изключително беден речник и свръх богат арсенал от удари и псувни. Това е ужасяваща тенденция. Навсякъде виджам такива агресивни, кървави, жестоки младежки погледи. Изродена работа. Защо?, пита читателката ни.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.