Ад под небето: Магазин за пердета стана на пепел

Под обстрел

Не е ясно как е тръгнал пожарът, пострадали са горни етажи на кооперацията на бул. „Христо Ботев“

Image title
Беше ад под небето. За секунди всичко изгоря. Така свидетели описаха снощен страховит пожар на бул. „Христо Ботев“. След който магазин за пердета се превърна в купчина пепел. Все още се уточнява как са лумнали пламъците, на този етап няма данни за умишлен палеж. Огънят тръгнал в 20.30ч. Няколко минути по-късно на място дошли пожарникари, полицаи и охранители от Алфа СОТ. Огнеборците успели да овладеят стихията, но тя вече била направила много, много поразии. Цялото оборудване и мострите в магазина са въглен. Пламъците Дълго след потушаването на пожара на място имаше много полиция, огнеборци и охрана
Дълго след потушаването на пожара на място имаше много полиция, огнеборци и охрана
захапали и горните етажи на кооперацията на №105. От тях е пострадала изолацията на втория и третия етаж, изгорели са няколко климатика. Късмет, че огънят не тръгна нагоре по фасадата и бе локализиран овреме, тъй като семейства с малки деца вечеряха по домовете си за Цветница. Можеше да стане страшно, кръстиха се очевидци.

В момента охрана пази магазина или това, което е останало от него, тъй като собствениците се връщат от чужбина. Щетите са много сериозни като стойност. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.